Ella Snoep Marionettentheater (Stichting Illusie)

Voorstellingen

Speeldata zie: Vakantie / Besloten voorstellingen

Beer in de Bergen (familievoorstelling vanaf 4 jaar- niet jonger) Dimitri uit Albanië kan hier op school maar niet wennen. Hij wil terug naar zijn oude buurman, de poppenspeler. Als je verzint, kun je alles, heeft Dimitri van hem geleerd. Met een zilvermeeuw vliegt hij over de zeeën en met een beer doorkruist hij de bergen. Zijn oude vriend wacht op hem, ten einde raad. Ze vinden een oplossing.

Jonas in de Wal-le-vis (familievoorstelling) De nieuwste voorstelling voor de hele familie vanaf (ruim) drie jaar en speciaal voor iedereen die van écht waar houdt. Is Jonas nu door een haai of een walvis opgeslokt? Hoe kom je weer uit zo’n beest? Een deal sluiten en ‘m goed laten boeren!! Zie voor inhoud Agenda.

Mijn vader is een Drakodril (van 4 tot 9 jaar) Robbie moet zoveel rare dingen voor de nieuwe motor van zijn vader kopen, dat hij dat nooit allemaal kan onthouden. Hij gaat er vandoor en maakt een spannende en wonderlijke reis. Zijn grootste ontdekking is dat hij één grote held heeft en dat is zijn vader. Als hij moe thuis komt, wil hij een zoen en op schoot. Want daarvoor ben je nooit te groot.

De prins van Mongolië (vanaf 3 t/m 9 jaar). Zes maanden reizen te paard, vanaf dit theater. Naar het oosten. Daar ligt het land Mongolië, waar een kleine jongen woont, die prins Soj heet. Hij is de achterkleinzoon van de oude koningin en dat is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet wanneer de oude koningin heeft gevraagd om haar binnenkort op te volgen. Dat wil Soj niet.
Wat nu? De wereld rondtrekken! Dan ontdek je dat al die verschillende landen hun eigen liedjes hebben. Die wil je leren meezingen. En wie goed kijkt, kan altijd meedoen.

Een Haring onder het gras (van 4 tot 10 jaar) Dit spel speelt zich onder en boven de grond af en gaat over het meisje Marlinda. Zij heeft met haar grote broer een weddenschap afgesloten. Als Marlinda een hele nacht met haar hond in de tent op het grasveld achter haar huis durft te slapen, dan... maken dokter Das, een waanzinnige vos, spinnen en torren het haar niet makkelijk. Ook mijnheer Mol heeft een wonderlijk probleem.

Anna's Boomhuis: Verboden toegang (familievoorstelling vanaf 4 jaar- niet jonger) In de perenboom boven het kippenhok heeft Anna's opa een hut gebouwd. Daarin heeft Anna zich opgesloten, ze is woedend. Haar opa is er zomaar op een nacht vandoor gegaan. En dat was tegen de afspraak. Thea, de oude krielkip, vertelt dat haar opa een geheim in de tuin heeft verstopt. Maar waar? In het kippenhok? In de waterput waar een dikke rat woont? Of in het hoge ooievaarsnest? Met Thea gaat Anna op zoek. Of zal ze maar met de ooievaars naar Egypte vliegen? Daar is haar opa naar toe gegaan, dat weet ze zeker.

De Zingende Dierentuin: Uitverkoop (familievoorstelling). Voor Joris was de zomervakantie in het water gevallen. Hij verveelde zich dood totdat Leo kwam, directeur van de zingende dierentuin, ooit een beroemdheid. Leo wilde nu van zijn handel af. Maar wie koopt er nu een oude kangoeroe, een struisvogel met eczeem die denkt dat ze operazangeres is en een miereneter met altijd honger...